Η Έπαυλη


Tο άρωμα της Έπαυλης είναι ρομαντικό αλλά και κοσμοπολίτικο. Γεμάτο οικειότητα αλλά και ανέσεις υψηλής ποιότητας. Η ιδιαιτερότητα του Pinus Nigra είναι το πετυχημένο πάντρεμα του παλιού με το καινούργιο.

Η Έπαυλη μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 άτομα (και 4 επιπλέον παιδιά) σε ιδανικές συνθήκες και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές στον επισκέπτη και την παρέα του. Συγκεκριμένα η Έπαυλη είναι συνολικού εμβαδού 280τμ με 5 τζάκια και αποτελείται από:

  • πολυτελείς κρεβατοκάμαρες, με τζάκι και αυτόνομη θέρμανση. Ιδανικές συνθήκες για νεόνυμφους, ζευγάρια, οικογένειες.
  • 2 ευρύχωρα καθιστικά – σαλόνια (ένα σε κάθε όροφο), με τζάκι και χώρο για δείπνο ή χαλαρή συζήτηση.
  • 2 μπάνια, 17τμ, με προσεγμένη διακόσμηση και διαφορετικό στυλ, εκ των οποίων το ένα διαθέτει χαμάμ 6 ατόμων.
  • Μοναδική αυλή, με την καταπληκτική θέα των Ζαγορίων.

Η φιλοσοφία της Έπαυλης είναι το πάντρεμα της πολυτελούς σύγχρονης προσέγγισης στην αρχιτεκτονική με τον σεβασμό του παραδοσιακού ρυθμού και της φύσης. Στην Έπαυλη υπάρχει εξωτερικό σπίτι για το προσωπικό (reception) που βοηθάει στην πλήρης εξυπηρέτησή σας που είναι συγχρόνως πολυτελής αλλά και διακριτική. Το Pinus Nigra είναι ιδανική για τον επισκέπτη – οικοδεσπότη που αναζητά την ηρεμία και διακριτικότητα που παρέχουν οι ποικίλες υπηρεσίες μας.

Καθιστικό


Ένας πανέμορφος χώρος υποδοχής. Άνετοι καναπέδες, ρομαντική ατμόσφαιρα , επιβλητικό τζάκι και βεβαίως η μοναδική οροφή ζωγραφισμένη με την παραδοσιακή τεχνική των «χιονιάδων», καλλιτεχνών της περιοχής, διαβεβαιώνουν ότι αυτός είναι ο τόπος χαλάρωσης, αμοιβαίας συνύπαρξης και επικοινωνίας, στον οντάς μιας νέα εποχής.

Τραπεζαρία


Έυχαρίστηση και παιχνίδι με την παρέα σας, για στιγμές μαγειρικής και κουβέντας. Χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα της περιοχής για τη δημιουργία απολαυστικών δείπνων, διατίθεται προσωπικός μάγειρας, όπως και δυνατότητα μαθημάτων τοπικής μαγειρικής τέχνης, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Superior Room 1


Βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο της έπαυλης σε ένα περιβάλλον πλήρως απομακρυσμένο από την κοινή αντίληψη του αναμενόμενου, με υπέρδιπλο κρεβάτι, επιβλητικό χειροποίητο κεφαλάρι και εντυπωσιακό τζάκι.

Superior Room 2


Βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο της έπαυλης με πανοραμική θέα και περιβάλλον που ξεφεύγει από την καθημερινότητα. Κυριαρχεί η υπέροχη σκαλιστή ροζέτα της οροφής, όπως και το πανέμορφο τζάκι που δεσπόζει στο χώρο.

Double Room


Η εμπειρία αναθεώρησης της παραδοσιακής φόρμας. Φανταστικές ποιότητες στην διακόσμηση με δύο ημίδιπλα κρεβάτια, παραδοσιακό τζάκι, χωρητικότητας 2-4 ατόμων.

Χώροι υγιεινής


Χώροι προσωπικής χαλάρωσης και ευεξίας, χώροι αισθητικής και πολυτέλειας. Η Έπαυλη σας παρέχει 2 μπάνια. Το πρώτο βρίσκεται στο κάτω όροφο 17τμ με προσεγμένη διακόσμηση και χαμάμ χωρητικότητας 7 ατόμων. Το δεύτερο μπάνιο είναι και αυτό 17 τμ με διαφορετικό στυλ διακόσμησης. Βρίσκεται στον πάνω όροφο της Έπαυλης και διαθέτει εξωτερική μπανιέρα και ανακλινόμενο κρεβάτι για θεραπείες ομορφιάς και μασάζ.